Onze professionele diensten

We brengen u van A naar B

Flex services is een gerenommeerde/gerenommeerd Taxi Service in Leusden en omgeving . Ons gedreven team werkt dag en nacht om ervoor te zorgen dat uw gasten de best mogelijke service krijgen. Er ligt een indrukwekkend aanbod op u te wachten. Bekijk onze volledige lijst met diensten en neem gerust contact met ons op bij vragen.

Golden Watch

VIP-service

Hier voor al uw behoeften

We hebben jarenlange ervaring met het uitvoeren van VIP-service diensten. Wij garanderen dat u stipt en op een comfortabele manier aankomt op uw bestemming. We zijn trots op al onze voertuigen en doen er alles aan om u naar elke locatie in Leusden, omstreken en heel nederland te brengen, hoe slecht het verkeer ook is. We investeren de nodige tijd in communicatie en voorbereidingen zodat we u een veilige aankomst kunnen garanderen. Bel gerust voor meer informatie of om een reservering te maken.

Vervoer tussen provincies

Beschikbaar voor elke opdracht

Bent u geïnteresseerd in een transportservice met jarenlange ervaring? We zorgen ervoor dat u dag en nacht de beste service krijgt. Onze Vervoer tussen provincies diensten onderscheiden zich van de rest door onze consistentie, betrouwbaarheid, communicatie en kwaliteit. Al onze werknemers zijn zeer bekwaam, dus tevredenheid is gegarandeerd.

Highway
Limousine Interior

Privé ophaaldienst

Deskundige service

Het transporteren van A naar B is voor ons niet alleen een opdracht, het is voor ons ook een kans u een prettige reis te bezorgen. Dat is wat we voor ogen hebben met onze Privé ophaaldienst dienst. We vinden het belangrijk dat uw reis niet alleen zorgeloos is, maar ook een plezier is. Vraag het ons en we doen ons best u het resultaat te bieden waar u naar op zoek bent, voor een gunstige prijs en met een uitstekende service. Contacteer ons voor meer informatie of om uw plekje te reserveren.